11+5

Några dagar sen sist nu... 11+5 idag! :)

Vi var hem till mina föräldrar i söndags, då fick de sitt påskägg. Tror dom blev lite chockade, men glada! :) Det var roligt att få berätta för dem!

Berättade även för min chef på mitt extrajobb, de frågade nämligen hur jag vill göra i höst, hur mycket jag ville jobba och så, så då passade jag på att berätta. Har inte berättat på mitt heltidsjobb än, vill som sagt ha papprena påskrivna först.

Pratade även med BM igår, hon hade fått tillbaka provsvaren från sist jag var dä. Allt såg bra ut, utom järnvärdet som var lite lågt. Normalt ska tydligen vara mellan 20 och 60, jag hade 19, så jag har börjat äta järntabletter nu.

Påskägg!

Igår berättade vi för sambons ena syster med sambo! :) Var skönt att få berätta och prata om det med någon. De hade dock misstänkt ett tag att något var på gång, tydligen hett samtalämne bland syskonen.. haha. Men senaste veckan hade de dock trott att det inte var något då vi inte sagt nåt. Men tji fick dom! :) De var väl inte direkt överraskade, men de blev glada för vår skull!

Vi skulle göra det lite roligt och lägga UL-bilden i ett påskägg och ge dem samtidigt som barnen fick sina. Tyvärr hade jag lagt några godisägg i ägget ochså, så när syran öppnade det så såg hon bara äggen och ställde dem på bordet. Sambon fick fråga två gånger om det inte fanns något mer i ägget innan hon såg..:)

Berättade även för deras barn, yngsta dottern, 3 år, sa bestämt att den skulle heta Hilda! Om det blir en pojke då frågade vi.. "Det blir en tjej!" svarade hon då. För söt är hon! :) Så vi får väl se vad det blir..

Imorgon går vi in i vecka 12! :)

Lite datum

I dag är du 10 veckor og 5 dagar gravid.
Befruktningen ägde rum omkring:
20. februari 2011
Hjärtat börjar att slå:
17. mars 2011
Embryot rör sig:
10. april 2011
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster:  17. april 2011
Alla inre organ är färdigbildade:
17. april 2011
Risken för missfall avtar:
1. maj 2011
Illamåendet avtar för de flesta:
1. maj 2011
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 15. maj 2011
Fostret sväljer och kissar:
29. maj 2011
Ungefärlig tid för ultraljud:
5. juni 2011
Du kan känna fostrets rörelser:
12. juni 2011
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 26. juni 2011
Fostret börjar att höra:
17. juli 2011
Nio av tio barn överlever om de föds nu:            14. augusti 2011
Många foster lägger sig med huvudet nedåt:       18. sep. 2011
Beräknat förlossningsdatum:                             13. nov. 2011



Berätta..

Nu när vi vet att allt är som det ska därinne, tänkte vi börja berätta för våra nära. Först ut blir antagligen sambons syskon, de kommer över till oss imorgon och då tänkte vi ge dem varsitt påskägg med UL-bilden i..:) Spännande!

Idag har jag varit trött och inte orkat göra så mycket, tvättat lite och legat i soffan. Huvudvärk har jag haft också, därför har jag inte suttit ute i solen. Hoppas att jag är piggare imorgon när besöket kommer! :)

Är i 10+5 idag. <3

VUL

Kom precis hem från ett VUL och där fick jag se lilla fröets hjärta som tickade! :)
Vilken lättnad!

Jag var hos BM igen i fredags, då frågade hon om jag ville träffa en läkare, något de erbjuder alla i början tydligen. Berättade då att jag haft lite blödningar under två dagar för typ två veckor sedan, hon tyckte att jag kune träffa läkaren och så kunde hon titta att allt var bra, och det tackade jag såklart ja till! :)

Fick med mig tre bilder hem också, så sambon kan se. Nu vill jag bara berätta för alla!
Skulle dock vara skönt att ha mitt nya avtal påskrivet på jobbet. Hoppas att jag får det nästa vecka..

Vecka 11 nu (10+2), läkaren sa att det ev kunde flyttas fram två dagar, utifrån måtten hon tog. Men tyckte att jag skulle vänta till rutin ultraljudet och se då. Så jag kör på vecka 11! :)

Vecka 10

Hej igen!
Går in i vecka 10 imorgon( enligt egna uträkningar iaf), känner fortfarande inte av så mycket. Inget illamående eller så, bara väldigt trött, that´s it. Skulle känna bättre om jag verkligen kände av mer symptom. Men ska försöka att inte tänka på det. Är lite nojjig ju..
På fredag är det dags att för besök hos bm igen. Var ju där på inskrivning för typ två veckor sedan.

Längtar efter att få se att allt är bra ch kunna berätta för nära och kära. Än sålänge vet ingen om det, bara jag och sambon.

RSS 2.0