Shopping 😄

Var till centrum igÄr och lunchade med en kompis. Cubus hade 30% pÄ allt sÄ vi tog förstÄs ett varv dÀr. Köpte strumpbyxor med halkpluppar till Vera och nÄgra tröjor till Elliot. Han fyller ju Är snart och det Àr inte lÄngt till jul, sÄ det blir presenter tills dÄ. :)
Kanske syns vad han gillar, Batman och My lite ponies!  :)





Blomma!

Det Ă€r inte vaje dag man fĂ„r blommor, men i torsdags hĂ€nde det! đŸŒč

Elliot pratade med pappa om att han ville köpa blommor till alla i familjen redan tidigare i veckan. SĂ„ nĂ€r vi i torsdags möttes upp i TĂ€by efter jobbet sĂ„ kom han pĂ„ det igen. NĂ€r vi var pĂ„ vĂ€g till bilen gick vi förbi en blomsterbutik och han började rycka pappa i Ă€rmen. De gick i  och kom ut med den hĂ€r fina till mig! Elliot valde sjĂ€lv! ❀

FrĂ„n början fick jag inte öppna pappret förens pĂ„ julafton, men han Ă€ndrade sig som tur va. 😄

Igen!

Helt otroligt,  men bĂ„da barnen sov till 8 imorse. Vera utan att vakna alls under natten! DĂ€remot vaknade Elliot och var ledsen och arg.. 
Vera fick en klÀmmisar med gröt innan hon somnade för natten, bÄde igÄr och i förrgÄr. Undrar om det Àr det som gjort att hon sovit sÄ gott..? :)

Sovmorgon!

Vi har haft fullt upp i helgen, i lördags avverkade vi tvÄ kalas, ett hos bÀsta kompisen L och sen hos kusinen som blev 9 Är. Elliot hade superkul pÄ bÄda! :) Vi va hemma sent och barnen somnade inte förens 23.30.

I söndags Äkte E och pappa och badade tillsammans med A och L. Sen kom dom hit och kÀkade lunch och Àven middag dÄ barnen hade sÄ roligt och vi inte hade nÄgra andra planer. :) SÄ söndagen avslutades med en riktig söndagsmiddag, lammstek! :)

IgĂ„r, mĂ„ndag, var vi hemma pĂ„ förmiddagen och vid 15 - tiden gick vi över Ă„ lekte hos kusinerna.  E tycker verkligen om att leka med dom. Vi blev kvar pĂ„ middag och Ă„kte hem vid 19. BĂ„da barnen somnade sen vid 21. Och bĂ„da sov till 8.20 imorse!! Vera utan att vakna en enda gĂ„ng under natten! Jag stoppade bara i nappen och la henne ner vi 22 tiden igĂ„rkvĂ€ll. Ortoligt!! 😊

Familjen

Den hÀr fina teckningen har E gjort pÄ förskolan! Riktigt imponerad, har inte sett honom rita sÄ hÀr förut. :)

"Vera har en lĂ„ng arm och en kort. Den med hĂ„r Ă€r jag och den andra med hĂ„r Ă€r pappa. Den utan hĂ„r Ă€r du mamma." ❀

Mamman fick visst inget hĂ„r.. 😄👍

Kikade i hans pÀrm nÀr jag hÀmtade idag, sÄg dÄ hans familjeportrÀtt frÄn förra Äret. Lite skillnad Àr det mellan bilderna. :)


Fars dag ❀

Elliot hade gjort ett hjĂ€rta till pappa idag pĂ„ förskolan. 💖


RSS 2.0