Mardrömmar...

Elliot har senaste veckan vaknat på nätterna och varit jätteledsen. En gång kom han inspringandes, slängde upp dörren till vårt sovrum och skrek Mammaa!! Då hade han drömt om en björn och han var rädd för den, stackarn!
 
Inatt vaknade han och ropade från sin säng. Då berättade han att han hade drömt att han ramlade i jorden/hjorden (?) och att det var en grop som han ramlade ner i. Han ville inte vara nere, men han kunde inte komma upp.. "Jag ville inte vara nere..", snyftade han.. Som tur var lugnade han sig ganska snabbt och somnade om efter en flaska välling. Tycker så synd om honom när han är så ledsen/rädd.. :(

Elliots konstverk :)

Idag när jag hämtade Elliot på förskolan så gick vi in och tittade på vad han skapat/målat senaste dagarna. Han visade sina löv, sina handavtryck och sitt rönnträd! :)
 
 
 
 
 
 

Spjälsängen

Idag har vi satt ihop spjälsängen och ställt in det i bebisesn rum. Elliot hjälpte till och pratade om tjejen i magen. När hon blir större så kan hon gå och han ska mata henne med blodpudding. :) Han hämtade också gosedjuret som vi köpte i Japan och la på sängen, "här kan du sova sen bebisen!"
 
Bäddade sängen med mina gamla lakan. :) Nu ska vi bara röja ur förrådet så vi kan flytta ut dom stora bokhyllorna. Och tömma garderoben så att det får plats ite kläder däri. Funderar på om både Elliots och bebisens kläder får plats där... Då skulle vi kunna ta bort den halv trasiga byrån från Elliots rum.. Hmm..
 
 

RUL

Igår var vi på rutinultraljudet! :) Den här gången gjorde vi det i Kista på Mamma Mia. Hon som gjorde det var duktig, berättade om allt vi såg. Gick igenom hela bebisen och allt såg bra ut! :) Blev dock tillbakaflyttad lite, nytt bf blev 8 feb och jag var alltså igår i vecka 18 (17+2).
 
Så häftigt att se allt, bebisen visade sig fint i profil det första vi fick se. Kunde se armar och händer och att den låg på knä. :) Alla mått stämde överens med varandra, alltså är bebisen proportionelig.
 
Men blir det en lillebror eller en lillasyster...??
 
Det verkar som att det blir en lillasyster!! :D Blev allt lite tårögd när hon visade. Ska bli såå spännande!
 
Hon ville kolla hur moderkakan låg också, och den ligger bakaom bebisen. Men bm kunde inte se hur långt ner den gick så vi ska tillbaka för ett nytt ultraljud i vecka 32 för att se att den växt med livmodern upp. Om den inte har det kan det i värsta fall sluta med ks, som bm sa. Iom att jag kommer försöka få till ett ks iallafall, så känner jag mig inte så orolig.. :)

RSS 2.0