Klädbytardag och loppis

I hegen hann jag både med en sväng på galoppen och en klädbytardag. :) Allt för 320:-
 
 
 
 
 
 
 
 

Målat på förskolan

 

Barnloppis

I helgen var jag och en kompis på Barnloppis här nere i centrum. :) Lite fynd gjorde jag, blev hela 4 mössor, ett par byxor, 5 par strumpor, ett par mockasiner och en tröja. Allt för 94:-! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Inge mer gråt!

Sedan i måndags har vi kunnat lämna Elliot på förskolan utan att han gråtit! Känns så skönt! Imorse följde han och hans pedagog med till hallen och han vinkade glatt i fönstret när jag gick. Så skönt att han trivs och har roligt.
 
Igår var vi också på uppföljningssamtal med en av hans pedagoger. Hon sa att allt gick så bra, han är alltid glad och att det är full fart på honom. :) Han är lite petig med maten ibland, har han bestämt sig för att han inte tycker om nåt så är det så! :) Hon berättade också att han gillar att leka med dom stora barnen, och att dom tycker han är rolig också. :) Sen sa hon också att det är lätt att glömma bort att han bara är drygt 1,5 när han är så rörlig och leker så mycket med de äldre barnen. Han är också bra på att göra sig förstådd och han älskar att leka vid handfatet! :) Hmm, han har nya strumpor på sig var och varannan dag (undrar hur dom blir blöta.. ;)).

Elliots plats

På morgonen när vi lämnar Elliot på förskolan, går vi in genom en annan avdelning. Vi tar då av oss skorna och Elliot bär själv in sina skor till hans hall och ställer dom på sin plats på hyllan. Vid "tatten".. ;) När blev han så här stor!? :)
 
 

3-ordsmeningar

Igår sa Elliot två stycken 3-ordsmeningar! :)
"Ellot snurra golvet" och "Mamma sitta soffan"
Det kommer så mycket prat nu! :)

RSS 2.0