Vardagen just nu

Ja, hur ser dagarna ut nuförtiden..? :)
 
Jag är ju fortfarande hemma med Elliot mån-ons och jobbar tors-fre. Jag och Elliot brukar roa oss med att åka till öppna förskolan vid 9 när dom öppnar. Vi är där och leker och äter lunch vid elva, sen åker vi hem vid halv tolv-tolv. Då brukar E slockna som en sten i bilen, sen är det bara att bära upp honom i sängen så sover han i typ 1,5 timmar. :)
 
Då har jag lite egentid..  Typ slöar i soffan, sover lite kanske.. :)
 
Sen när E vaknar blir det lite lek och sen mellis. Efter det brukar jag försöka åka iväg nåt, handla eller så. Så att em hemma inte blir så väldigt lång. :) E käkar middag vid 17.30 ungefär, pappa kommer hem vid 18 och sen är det dags att sova vit ca 19.
 
Elliot har återigen börjat sova hela nätterna! Hallellulja! Senaste nätterna har han skrikit till nån gång, men somnat om själv direkt. Vi hade ju ett tag för nån vecka sedan när han vaknade vid typ 2 och ville inte somna om själv. Ibland fick han sova med oss i sängen, men jag sover ju inte så bra då. Och ibland somnade han om efter typ en timme.. Puh! Men nu är allt alltså frid och fröjd på nätterna igen! :)

Förskola

Igår var jag och Elliot och hälsade på på förskolan där han står i kö. Den ligger typ 500 meter från där vi bor, kan ju inte bli bättre! :) Pedagogen som visade oss runt sa att de kommer att omorganisera till hösten och ha 3 1-4-års avdelningar istället för 1-2 år och 3-5 år som det är idag. De ha eget kök, är ute på fm och även em när det är lite varmare ute. Fick iallafall känna lite på hur det känns, och det kändes ok. Nu har vi ju inte varit och hälsat på några andra. Men vi kommer att ta den här, med tanke på att den är så nära. Och det var ju inget som inte verkade bra igår. :)
 
Igår em mailade jag köansvariga på förkolan, och fick svar idag att Elliot kommer att erbjudas plats på den förskolan till hösten! Yeey! :)

Lite mer reashopping :)

Eftersom Lindex kör halva reapriset nu, var jag ju tvungen att kolla utbudet! :) Blev några tröjor och ett par byxor, alltihopa för 300:-.
 
 

Regnställ

Råkade hitta ett regnställ i en köp och säljgrupp på fb. Fanns i närheten och jag fick det för 100:-. När jag kom hem såg jag att det dessutom var fullt med massa små robotar på det. Toppen ju! :)
 

Framförhållning? Japp!!

Ja, jag gillar framförhållning! Därför var jag och fyndade på barnens hus rea. Dom hade 75% på massor med ytterkläder. Så jag slog på stort och köpte två overaller (en reima och en reflex) och ett set med byxor och jacka(reflex). Tanken är att E ska kunna ha dom nästa vinter. Eftersom han ska börja på förskola till hösten så tänker jag att det säker är bra att ha nån extra uppaättning vinterkläder. Och skulle nåt av det inte passa då så tror jag att jag kan sälja det för samma peng jag köpte det för. :)
Reimaoverallen fick jag för 275:-, reflexoverallen 175:- och setet ca 240:-. Kallar jag fynd! :)
 
(Ja, jag gillar randigt också! ;) )
 
 
 
 

Tält och stol

I mellandagarna var jag och köpte ett lektält till Elliot! Hittade ett på blocket som fanns bara några gator bort, så jag slog till! :) Var också till IKEA förra vecka, och då fick det bli en liten fåtölj till E. :)
 

Tältet! Tillsammans med det följde även en brandbil och ett garage! :) 150:-
 

Reashopping!

Klart jag har varit och kollat in mellandagsrean! :) Några plagg fick följa med hem förstås.. Förutom det på bilden köpte jag även en tröja på hm och en tröja på polarn. :)
 
Onepiece från Åhlens 79:-, Jeans Cubus 50:-, Pyjamasar Kappahl 120:-.

RSS 2.0