29+5

Slänger in en magbild från idag när jag ändå håller på! ;)
 
 

Tandläkaren, frisören och näsblod

I onsdags var det dags för Elliots första tandläkarbesök. Vi hade pratat med honom innan hur det var hos tandläkaren och han verkade tycka att det skulle bli kul att åka dit. Väl där hoppade han upp i pappas knä i tandläkarstolen och gapade utan problem både när tandläkaren skulle räkna hans tänder och se om dom var kittliga. :) Alla tänder hade kommit fram och tandläkaren fågade om nappen.. Tur att vi slutat precis, annars hade vi nog fått det i läxa av tandläkare. :)
 
På väg från bilen till tadläkaren så gick vi förbi en frisör, "där vill jag klippa mig" sa Elliot. Så vi gick dit när vi var klara hos tandis och som tur var hade de tid bara en liten stund senare. Så nu har vi en nyfrissad kille här hemma! :)
 
Rätt var det var när Elliot satt i frisörstoln så började han blöda näsblod! Första gången han gjort det, men han tog det med ro och det slutade ganska snabbt! :)
 
 
Det här är alltså före-bilden. :)
 
 

Vecka 30 (29+1)

Går in i vecka 30 idag! :)
Känner mig ganska trött faktiskt, skulle helst gå ner å jobba typ halvtid.. Det är mycket som ska hinnas med på jobbet och mycket privat nu ett tag framöver. Elliot ska till tandläkaren imorgon och på 3-års kontroll på torsdag. Jag ska till sjukgymnasten på torsdag. Sen har vi kalas för Elliot både lördag och söndag. Han fyller år på tisdag och jag har en läkartid... Sen är det ett till besök på bb sthlm inbokat, ett till UL, besök hos bm, lilljul, lucia osv...
Men det kommer ju kännas som att tiden går snabbt iallafall. ;)

Bebiskläder

I går tog jag tag i att packa upp Elliots gamla kläder i stl 50-68. Dom har legat i en flyttkartong i förrådet, så slängde in allt i tvättstugan. Tänkte sortera igenom allt sen när det är rent, spara till Elliot, använda till lillesyster och ge bort. Får se vilken hög som blir störst. :)
 
 
 
 
 
 

Sagt av Elliot

Idag när vi kom hem så började han att ta av sig bxorna och gick och satte sig på pottan. Där sa han: "Jag säger inte till när jag är kissnödig, jag bara smyger och sätter mig!"

Igår pratade han om björnar och sa: "Det finns en björnmänniska..." Jag undrade vad det var för något, han sa: "Han bor hos farmor och Björn" (och syftade på Björn förstås.. :))

När jag hämtade honom på förskolan idag, så berättade jag att hans kompis L fyller år idag och frågade om vi skulle ringa henne och säga grattis när vi kom hem. Han blev överlycklig och ropade: "Jag ska ringa till min bästa kompis, hon fyller år idag!!"

Vecka 29 (28+1)

Vecka 29 redan! Mår helt ok. Eller börjar bli ganska trött faktiskt, tar på krafterna att lämna, jobba, hämta osv. Ska till bm i em, så tänkte faktiskt be om en läkartid då, försöka få gå ner i tid lite grann iallafall. :)
 
Igår fick jag en migränattack på jobbet, så mamma var tvungen att köra hem mig. Så jag låg och sov från typ 17 till sju imorse. (med undantag för att jag gick ner å käkade middag). Tyvärr var huvudvärken kvar när jag vaknade imorse.. Så jag skulle egentligen ha åkt tillbaka till jobbet efter vi träffat läkaren, men bestämde mig för att åka hem istället! :) Jag behöver det! Ska försöka att tänka mer på mig själv nu faktiskt. Det är jag värd! ;)
 
Annars växer magen för fullt! Och Elliot vill att bebisen ska komma ut! :)
 
Magen i lördags på Elliots kusins 8-års kalas! (27+5)
 

Besök på DS

Idag på morgonen hade vi tid till läkaren på bb Stockholm. Vi pratade om Elliots förlossning och hur vi upplevde det och hur vi kände inför nästa.
 
Jag var nervös innan vi kom dit! Men sen när vi väl satt där gick det bra. En hel del tårar blev det, men också några skratt. :) Läkaren var iallafall jättebra och sa att beslutet är vårat, kejsarsnitt eller "vanlig" förlossning. Kändes så skönt! Har ju hört skräckhistorier om andra som har blivit nekade snitt. Så nu kan jag slappna av! :)

Fråga

Idag när vi gick till förskolan så frågade Elliot mig: "Är du fröken på ditt jobb mamma?" :)
Så söt han är! Sen berättade han att han hade fröknar på "dagis" också, och på Bananen. :)

Nappfri

I helgen var vi och hälsade på ett par kompisar som bor söder ut. Deras dotter är jämngammal med Elliot, det skiljer bara typ 3 månader. :) Det var skönt att komma hemifrån lite och träffa dom. :)
 
På lördagen var vi in till stan, då säger Elliot plötsligt att han vill ge sina nappar till fiskarna! Vi har pratat om det hemma ganska länge, men sagt att när det kommer snö/han fyller år så ska vi lämna napparna till fiskarna. Men nu tyckte han tydligen att det var dags.. :) Så vi letade upp en djurbutik och frågade snällt om vi kunde få lämna napparna hos några av fiskarna. Personalen såg väl lite frågande ut, men det var ok! :)
 
Nu är det onsdag och han har alltså varit utan napparna i fem dagar! Han har frågat efter dom kanske tre gånger, en gång precis när vi åkte från djuraffären och sen när vi var på väg hem från Småland (iofs nder ganska lång tid, men ändå...)
 
Sen har det faktiskt gått bra, förutom att han har haft svårt att komma till ro när han ska sova. Vilket har resulterat i sena kvällar och en trött Elliot och en trött mamma! Men idag somnade han faktiskt tidigt, hoppas bara att natten blir bra också! ;)

Ullared

För typ 2 veckor sen var jag, mamma och en kompis ner till Ullared! Vi bilade ner, vi startade vid 3-tiden härifrån och var nere vid 8.30 typ. Blev en hel del shoppat, både julklappar, lite julsaker, bebissaker och kläder. :)
 
Fick jobba lite för att få plats med allt i bilen, en hel del stuvande och några kartonger fick åka. :)
 
Bebisgrejer
 
Lite pysselgrejer till Elliot
 
 
 

Elliot

Han är så stor! :) Förra veckan tog jag fram nya skalkläder i stl 104, tyckte de i 98 började bli lite små.. :) Och provade vinteroverallen också, som jag köpte på klädbytardagen i Väsby. Den är stl 110 och passade, lite stor, men den ska ju funka hela vintern.. Galet! Undrar hur det kommer kännas att ha en lite igen, tror inte jag kommer ihåg hur liten elliot var när han föddes. :)
 
Lite bilder från när vi var ute och lekte i nya kläderna förra veckan:
 
 
 
 

Vecka 27

Igår gick vi in i vecka 27! Galet vad tiden gå! :)
Var hos bm förra vecka och allt såg bra ut, bra värden och bra magmått. :)
Känner mig dock mycket tyngre än vad jag gjorde med Elliot vid den här tiden. Magen börjar vara i vägen och har ont ibland på eftermiddagarna/kvällen.
 
Har haft halsbränna en gång till, annars inga speciella krämpor.
 
 
Bild från i söndags 25+6..
 

UL

Så här såg lillasyster ut på ultraljudet i september, vecka 18 :)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0