Födelsedag

Puh, blev en lång dag på jobbet idag.. Eller inte längre än vanligt, men det blev hela dagen i barngrupp. Hade inte riktigt ställt in mig på det, men som tur var sken solen och vi var ute hela eftermiddagen.
Jag vet ju att jag inte ska ta någon ny klass efter sommaren, därför behöver jag inte vara med på planeringen som alla de som ska ta klasser till hösten, hade idag. Jag frstår, men det är jobbigt att inte riktigt "räknas". Jag vill ju vara med där det händer! :) Men det är väl bara att vänja sig..

Iallafall, sista maj idag, vilket innebär min födelsedag! Wihoo! Både barn och kollegor har sjungit fint för mig idag. :) Efter jobbet åkte jag till centrum för att fixa nytt pass, men tji fick jag, de stängde 15 idag. å det får bli ett nytt försök imorgon. Behöver ett nytt pass inför sommarens resa. Istället tog jag en sväng i centrum och köpte mig en födelsedagspresent, en sommarklänning blev det! :)

Får se vad kvällen bjuder på, blir nog inget speciellt, men lite god mat hoppas jag på...:)

166 dagar kvar nu och drygt två veckor til RUL!

Vecka 17

Ny vecka igen! :)

Förra veckan var det massor att göra. Och den här veckan är inte bättre.. Tur att det bara är tre arbetsdagar, men på dessa dagar är det mycket som ska klämmas in; två föräldrarfika, höstens barn kommer och hälsar på, utflykt med klassen och lite till..:)

Iallafall, jag mår fortfarande bra och nu börjar faktiskt magen att synas.

Bild:




Vecka 16

Japp, vecka 16 idag! :) Det har gått 10 veckor sedan vi plussade, det är ganska lång tid..:)

Har inte riktigt fått in nån snits på att fota magen, hoppas de kommer. Vi har inte så stora speglar, å jag måste plocka ner spegeln för att slippa få med det stökiga vardagsrummet i bakgrunden.

Här är morgonens bild iallafall:


Andra första bilden!

Har också fotat ul-bilden, som vi fick i vecka 11:


Första magbilden, v. 15

Tagen nu på morgonen! :)


Vecka 15

Vecka 15 imorgon! :)

Tänkte ta mig i kragen och fota magen nu. Kanske är dags att börja, tyckte inte det var så roligt att fota den innan, då jag bara såg tjock ut. Men tror att jag börjar nu, kanske kan vara kul att ha senare! :)

Förhoppningsvis orkar jag fota och blogga imoron bitta, för sen är det jobb hela dagen och personalmöte på kvaällen, så det blir en heldag på jobbet.

Tävling!

Hittade en tävling där man kan vinna den här söta giraffen, klart jag ska vara med! :)



Jag tävlar hos tiobarnsmamman om en Sophie the giraffe!

184

dagar kvar nu, känns som ett tag..:)

Igår på jobbet ringde jag och pratade med facket, angående att jag skulle få en provanställning, även fast jag har jobbat på skolan ett år på ett vikariat. De tyckte att det var konstigt och att jag skulle fråga varför och om jag kunde få en fast anställning direkt. Och det fick jag. Kändes jobbigt att be om det och inte berätta att vi väntar barn, få så otroligt dåligt samvete av någon anledning. Blää!

Jag vill ju berätta för dem och vara ärlig, men samtidigt vill jag ju vara säker på att jag har ett jobb att gå tillbaka till när det är dags för det. Jobbigt det där...

Skrev föresten till kompisen jag träffat två gånger hos bm, de ska också ha en liten! Är ju superkul att ha någon som är precis där jag är just nu, alla andra jag känner har ju redan barn eller har inte och är inte gravida, känner inga andra som är gravida just nu. Vad jag vet iallafall..:) Så jag hoppas att vi kan ta upp kontakten igen och träffas lite! :)

Vecka 14

Eller 13+3 idag! :)

Tiden rinner på, känns inte alls som att det var typ 6-7 veckor sedan vi plussade..:)
I helgen som var berättade vi för några fler, tre kompisar som var över och grillade och för sambons mamma och bror. Min bror med fastmö vet också om att vi väntar barn.
Sambon har även berättat på jobbet, inte helt frivilligt, men han träffade en bekant i lunchkön som sa grattis, så då var det ju bara att berätta för kollegorna.. hihi.

Vet inte, men det känns som att magen börjar synas lite nu, alltså mer än min "vanliga" mage. :D

Vecka 13

...imorgon. Det rullar på nu. :)
Var ut till mamma och pappa igår och nu har de smält nyheten och ser verkligen fram emot att få ett barnbarn! Så mysigt! :)

Ska försöka få in en bild från UL också.. Ska bara fota av bilden. :)

Blir ganska mycket på jobbet nu några veckor framöver, så får se hur mycket jag hinner blogga...

RSS 2.0