Sjunga

Elliot älskar verkligen att sjunga! Det är lätt favoritstunden på öppna förskolan. :)
 
Behöver bara säg att det är dags att sjunga så blir han superglad och springer och sätter sig på mattan! :)
Favoriterna är: Krokodilen i bilen, Jag hamrar och spikar, I ett hus, Bäbä vita lamm och Imse vimse. Han kan dom flesta rörelserna till de flesta sångerna. *stolt* :D
 
Men absolut bäst är maraccassången! Då får man ha maracas så spelas en låt på stereon som vi spelar maraccas till. Pedagognen på öppna har lagt om ordningen, så vi brukar köra maraccasen först, annars står Elliot och pekar och pratar om maraccasen hela sångstunden! Han är för rolig! :)

Förskola

Nu är det bara drygt 2 månader kvar tills Elliot börjar på förskolan!
 
Igår var vi på infomöte på förskolan. Vi gick både jag och sambon. Elliot var hemma med mormor och morfar. :)
Vi fick träffa två av pedagogerna som ska jobba på hans avdelning. Den tredje är under anställning. Vi fick ställa frågor och titta på lokalerna. På hans avdelning kommer 7 nya barn att börja och det kommer vara totalt 17 barn i gruppen.
 
Var svårt att veta vad vi skulle fråga, egentligen undrar man ju över allt! :) Men tror det blir bra det här. Inskolningen börjar 6 augusti. Då är det först 3 dagar där jag/sambon är med. Sen är det första lämningsdagen, blir på fredagen. Sen ska vi vara tillgängliga under veckan efter också, ifall att det inte funkar. Hoppas verkligen att det inte blir några problem! :)
 
Så nu har jag börjat skriva en lista på vad vi behöver ha med oss första dagen. Extrakläder sa dem att det behövs massor, men hur mycket är massor..?! Typ 10 plagg av varje sort..? Eller 5..? Hihi, vi får se hur mycket vi orkar släpa med! ;)

Hand i hand

Elliot hand i hand med sin vän L! Så söta var dom när dom gick omkring på bakidan tillsammans! :)
 

RSS 2.0