Halsbränna..

Igår hade jag halsbrännan from hell!! Visste inte vart jag skulle ta vägen.. Plus att jag tror jag åkte på nåt annat också. Kände mig hängig i måndagskväll, men var ju skolstart igår, så kände att jag behövde åka till jobbet. Men gjorde inte så mycket nytta där inser jag nu i efterhand.. :) Kände mig alldeles matt och början på halsbrännan. Fick gå och lägga mig på soffan en stund, och somnade! Så vid lunchen åkte jag hem.
 
Resten av dagen hade jag som sagt grym halsbränna. På em åkte jag till apoteket och köpte Gaviscon och Novalucid. Men under tiden jag var iväg släppte det! Vilken befrielse! :) Så jag har inte hunnit prova tabletterna, men kommer ta med dom vart jag än går, utifallatt det slår till igen! :)
 
16+3 idag! :)

Gå till förskolan efter 6 veckors sommarlov...

Ja, nu har han gått en och en halv vecka.. Första dagen (förra måndagen) lämnade jag, det började med att han inte ville gå hemifrån, så jag fick bära ut honom skrikandes.. :( Efter ett tag lugnade han sog, men jag fick bära honom hela vägen dit och han var som fastklistrad vid mig. Vi gick in och lämnade hans saker och sen var det dags att vinka hej då. Det var nog det värsta jag varit med om! Han höll fast mig och höll i mina kläder så jag fick bända upp hans fingrar.. ;( Inge roligt att åka till jobbet den dan kan jag säga!
 
Men efter det har lämningarna gått bra! Senaste dagarna har han själv sagt att nu ska vi gå! Efter vällingen har han gått och satt sig i vagnen, redo att åka till fsk! :) Känns så mycket bättre!

Elliot, stora killen

Ojoj, det har hänt såå mycket sedan jag skrev sist!
Elliot är numera en "stor kille", som han själv säger. :)
* Han pratar massor och väldigt bra tycker vi iallafall. ;)
* Han fantiserar mycket. Om tigrar och björnar i skogen tillexempel. Eller så kan han hitta på vad han tror en figur i en bok säger.
* Har slutat med blöja nu under semestern. Har den bara när han gör nr 2, som han inte vill göra på pottan/toaletten.
* Räkna till typ 18.
* Tycker om att pussas och kramas, när det sker på hans villkor och när han vill.
* Vi har börjat ta bort dagsvilan, vilket betyder betydligt lugnare och tidigare läggningar.
* Sover nästan alltid 11-11,5 timmar på natten nu när han inte vilar på dagen.
* Börjar kunna resonera och tänka i flera steg. Härom morgonen sa han tex: "Först öppnar du grinden pappa, sen går jag ner själv, sen skyddar jag hundarna, sen kommer du och ta mamma!" :)
* Favorit mjukisdjuret just nu (Efter tigrarna) är en ikeahund som han kallar för "Mickeåmolle".
* En av favoritfilmerna är då förstås Micke och Molle.

Vecka 15

Är idag i vecka 15 (14+5), enligt sista mensen. Möjligt att det flyttas något efter RUL som är i början på september.
 
Än så länge har jag mått ganska bra, inget illamående eller så. Har bara varit vääldigt trött, men tycker att det också börjar bli bättre nu faktiskt. :)
 
Har varit på två VUL som båda visat ett tickande hjärta, så det känns skönt! Nu har vi haft semester i 6 veckor och börjar jobba på måndag igen. Har berättat för chefen och min närmsta kollega på jobbet, men dom andra vet inget än.. :)
 
Våra famlijer vet förstås också! Berättade för dem i vecka 13 typ. Sambons bron och hans sambo ska också ha barn, i npvember, så det blir inte så långt mellan kusinerna! :) Superkul!
 
 

Storebror

Japp, Elliot ska bli storebror! :)
Han berättar stolt att han ska bli storebror och att mamma har en bebis i magen. Bf är än så länge i slutet av januari. :)

RSS 2.0