Snart nyår!

Vi firar, precis som de senaste åren, nyårsafton hemma hos oss. För två år sedan hade vi ordentligt partaj, förra året var ju Elliot pytteliten, så vi var här hemma tillsammans med sambons ena syster med familj. I år kommer ett gäng av våra vänner till oss, nästa alla har små barn, så det blir ett lugnt nyår i år. :) Ser fram emot det! :)

God fortsättning!

Måste ju visa Elliot i sin tomteoutfit! Så här såg de ut, de få julkort vi skickade iår. Bilden är tagen på hans födelsedag. :)
 

Ny kompis!

Fick ett överraskande sms på em, ett par vänner till oss fick sin dotter idag! :) Det var drygt två veckor innan bf, så jag var inte beredd på ett sånt glädjebesked idag! :)

Julafton

Så var det över för den här gången! ;)
Igår var vi hos mina föräldrar och firade, sov kvar där så vi kom hem idag på dagen. Vi åt julmat, tittade på kalle anka, öppnade klappar och spelade spel. En klassisk julafton alltså! :)
 
Elliot hade roligt med mormor och morfar och farbros och faster. Busade en hel del. Han gillade också att öppna paket, ibland var innehållet bäst och ibland pappret. Han var också, som vanligt, väldigt intresserad av katten. :) Och även igår gick han för det mesta.
 
Tänkte visa lite julklappar gossen fick, både från igår och från lilljul i fredags. Han fick både mjuka och hårda paket. Kläderna han fick är i storlek 86/92, sen fick han hela 3 leksaksmobiler! :) Någon som snappat upp att han gärna leker med våra mobiler.. ;)
 
 
 

Att gå

Elliot började ju gå för ett bra tag sen nu. Men han har aldrig riktifgt börjat gå hela tiden, han har liksom tagig några steg och sen när han vill iväg till nåt har han krupit. Och gått på knä! På knä har han knatat länge, det ser lite roligt ut.. :) Men idag när vi var i centrum så gick han massor! (senaste veckan har han gått mer och mer). Men nu var det som att han kom på att det var superroligt att gå! Han skrattade högt när han gick omkring och småsprang! :) Fina Elliot!!

Snart julafton!

Nu är det nära! :)
 
Vi har hunnit fira lilljul redan, med sambons familj. Fullt hus blev det, och då var ändå inte ena syrran och hennes familj med. :) Elliot var med hela dagen, trots att han bara sov tidigt på fm och inget mer sedan. Han lekte och hade superkul med kusinerna! :)
 
Fina julklappar fick han också, lite leksaker och lite kläder. Stort tack alla! :)
 
Imorgon kommer vi att vara hos Elliots mormor och morfar tillsammans med min bror och hans familj. Hoppas på en mysig och lugn dag!

Snölek

Igår på fm gick vi ut och lekte i snön en stund! :)
 
 
 
 
Elliots första snöängel! :)
 
 

Laga mat

Imorse roade sig Elliot med sina nya leksaker. Bland annat lekte han med spisen, rörde runt i grytor och ställde in dom i ugnen. :) (härsyns nya frisyren lite bättre också.. :))
 

Presenterna :)

Det var många som ville fire Elliot 1-årsdag med oss, och det är vi jätteglada för! I lördags hade vi kalas för våra och Elliots kompisar och igår var det våra familjer som kom. Vi valde att dela upp det, annars hade vi inte fått plats. :)
 
Elliot fick massor med fina presenter, leksaker, böcker och kläder. Av oss fick han en bobbycar. :)
 
 
 
 
 

Nyklippt

Förra onsdagen tog jag med Elliot till frisören. Han hade fått rätt så långt hår i nacken och runt öronen. Försökte först klippa lite hemma, men insåg ganska snabbt att det nog var lika bra att gå till ett proffs.. :)
Så till ettårskalasen var Elliot nyklippt och jättefin.
 
Innan. (Förlåt för den taskiga bilden, men man ser hur långt håret var iallafall.. :))
 
Under tiden.

1 år! Hurraaaa!

Idag blev Elliot 1 år! Det är ju heelt galet! Vi har haft en intensiv helg, med kalas både lördag och söndag! Så nu är vi helt slut allihopa.
 

RSS 2.0