Skötbord

Vi bar upp ett litet "bord" från köket till barnrummet, dår vi kan ha skötbordet, kändes lite otympligt att ha det på sängen. Har fyllt på korgarna med blöjor, tvättlappar och salvor och sånt. Så här ser det ut:


Jul..?!

Snart är julen här! :) Längtar tills vi kan börja julpynta här hemma. Och i år kommer julen vara extra härlig, då vi har en till lite människa att dela den med! :)

Har förstås juloutfiten färdig, hoppas att den passar när det är dags bara..:) Hittade den på rean efter jul förra året, den kostade bara 20:- så jag var tvungen att slå till. Den är i storlek 62, så jag hoppas att den funkar nu i jul. :)


Kläder

Var till centrum idag efter jobbet. Såg att det var 2 för 1 på reasaker på Åhlens, och hade tidigare spanat in byxor som jag var sugen på att köpa. Så idag slog jag till, fick båda paren för 49:-. Ett par lurvbyxor och ett par i fleece, storlek 50/56.



På Lindex hade de halva reapriset, där slog jag till på den här fina ugglepyjamasen i storlek 74, tänkte till våren/sommaren..:) 25 :- gick den på.


Mer mössor! :)

Insåg att vi har en hel del mössor redan till lillen. :) Han kommer aldrig att behöva visa sig i samma mössa 2 gånger. Hihi..

Det här är mössor som vi fått ärva, några från en kompis söner, från kusinens son, från lillens kusiner och från när jag var liten.


Det här är mössor som vi köpt. Några är från loppis, tradera, ullared och reafynd.

Mössor

Tycker det är roligt att titta på mössor till lillen. Vet inte varför..:)
Var in på HM härom dagen och hittade supersöta mössor på rea. 10:- styck kostade dom, så jag slog till på hela tre stycken! 2 grå i 50/56 och 62/68 och en gul i 62/68.


Till vagnen

En kompis tipsade mig om en second hand med bara barnsaker, som ligger i närheten. Så jag tittade in där när jag var på väg hem från jobbet i veckan. Dom hade mycket prylar! Allt från kläder till skor, vagnar och leksaker. Priserna var helt ok, inte som på galoppen dock, där kläderna kostar typ en tia. Men ändå helt ok tycker jag. Kläder behöver vi inte så mycket mer, så jag koncentrerade mig mer på prylarna! :) Hittade ett hänge till barnvagnen, 25 kronor betalade jag. Tyckte den var söt. :)


Strumpor

Dom här söta strumporna fick lillen av sin mormor och morfar, efter dom varit iväg på semester. :)


Syjunta

Jag har haft två påslakanuppsättningar som, jag sorterat bort. Vi har haft dem jättelänge och örgotten hade verkligen gjort sitt! :) Kom på den briljanta ideén att göra påslakan och örngott till spjälsängen och vaggan av dem. Satt igår och knåpade ihop ett till varje av ett påslakan. Så nu har jag tre påslakan kvar som jag tänkte sätta mig och pyssla med idag. :)


Så här fin blev vaggan med "nya" bäddsetet. :)

Ikea-shopping

Eftersom att jag har lyxen att jobba halvtid nu, så tog jag krafttag och åkte till Ikea efter jobbet i onsdags. :)
Var några saker jag tittat ut som jag vill ha. Lite till lillen förstås! :)

Så här fint blev det i hans rum, med nya mattan jag köpte:


Även en sovpåse fick följa med hem:



Och en lampa:

Vecka 37 (36+0)

Idag går vi in i vecka 37! :) Vikten idag på morgonen var 87,6.. Hua! :)
Annars mår jag bra, känner mig tung och otymplig och trött bara. Har börjat utnyttja sambon till att göra saker åt mig. :) Men det känns ok i vecka 37! :)

Magen idag:





BM 35+6

Idag var jag hos bm igen. Allt såg fint ut som vanligt. :)
Hjärtljude: 135
Sf: 33

Hon sa att graviditeten var perfekt, alla värden är toppen och jag mår bra. :) Lillen har även börjat fixera sig, gått från rörligt till ruckbart. :) Nästa gång vi ses ska graviditeten sammanfattas, prover ska tas och jag ska även väga in mig.. Får se hur det går, hehe..

19 oktober idag

Det betyder en månad kvar till bf! :) Sen försöker jag tänka att det kommer att ta två veckor till innan han vill titta ut, men det är svårt. Stirrar sig lätt blind på just det datumet, 19 november.. :)

10 dagar kvar att jobba oxå. :)

Sötaste presenten!

Igår när jag kom in i klassen, som jag var mentor för förra läsåret och där jag nu finns med som lite "extra" innan jag går på föräldrarledighet, kom en av flickorna fram med ett paket till mig. Det var inslaget i inslagspapper och där var en liten smyckes ask. I asken fanns 2 armband, ett som det stod mamma på och ett mindre med texten pojke. Hon hade gjort mamma-barn armband till mig och lillen. Hur sött är inte det! :)


Paket

Fick hem ett paket i fredags med lite smått och gott! :) Det kom från SalusAnsvar. Paketet innehöll tidningen Mama, kleenex, en kellogsbar, blöjor, lotion och engångshaklappar.


Vecka 36 (35+1)

Hjälp! :) 35 hela veckor har gått ju..! :)
Nu börjar det kännas trångt i magen och ibland känns det som att han försöker trycka sig ut genom skinnet. Vissa nätter sover jag helt ok och andra dåligt. Det är svårt att hitta en bekväm position att sova i och det är ett projekt att vända sig. :)

Imorgon börjar jag jobba halvtid, ska bli skönt. Kan jag hem och vila ett tag efter jobbet..:)

Så här såg magen ut igår (35+0):






Dagens

Och en från igår.. Lite suddig tyvärr! :)


Dagens

En till gammal. :)


Dagens

Här är en gammal dagens:


BB besök 34+1

I söndags ringde jag in till BB Stockholm, då kunde jag inte hålla mig längre. Var orolig för lillen, då jag tyckte att han inte rörde sig på samma sätt som förut. Fick först prata med en barnmorska och efter det var vi välkomna in. Väl inne fick vi ett litet rum och ctg blev påkopplat. En mätte lillens hjärtljud och den andra mätte värkarna.

Hjärtljuden såg bra ut, de rörde sig mellan typ 120 och 170 under de 20 minuter ctgn var påkopplad. Värksiffrorna låg runt 20 och gick en gång upp till 60. :) Var roligt att följa.

Efter att de såg att hjärtluden var bra, tog de blodtryck på mig, har för mig att det låg på 95/60. Därefter kom "doktorn" in, hon kollade lillen med ultraljud och kunde se att allt såg bra ut! :) Puh!

Efteråt kändes det såklart skönt att få en koll på att allt var ok, och det var sknt att i blev så väl mottagna när vi var där. Innan vi åkte hem tog vi en sväng upp till våning 9, där förlossningen ligger, måste ju kolla vart det var liksom.. :)




Läkarbesök 34+4

I onsdags var jag hos läkaren. Hade tid 9.20, fick komma in och träffa henne 9.50..
Iallafall, vi pratade och hon frågade vad problemet var, jag berättade om att jag har svårt att sova pga fogarna och hur jag arbetar. Hon sjukskrev mig då på 50% på en gång. Känns skönt!

Så från och med på måndag och tre veckor framåt kommer jag att jobba 50%. Typ 8-12 tre dagar i veckan och 12-16 två dagar i veckan. Sista veckan är det ju höstlov, då kommer jag att jobba måndag-onsdag. Sen tar jag komp/ledigt torsdag, fredag eftersom jag jobbat heldagar nu torsdag och fredag.

BM 33+5

Har ju varit hos bm igen, förra veckan. Så nu tänkte jag uppdatera om det. :) Bättre sent än aldrig. :)

Det gick bra, värderna såg bra ut som vanligt. Berättade att jag tyckte att jag kännt honom lite mindre senaste dagarna. Inte att han inte känns alls, men mindra ofta jämför med innan. Hon sa att man alltid ska ta sådant på allvar och ringa in till b om jag är orolig.

Jag berättade också att det börjar bli tungt på jobbet, och fick då en läkartid.

Hjärtljud: 125 något lägre än vad det brukar vara.
Sf: 32
Blodtryck: 65/105


Min utsikt

Japp, så här ser det ut när jag tittar ner:


Love!


Vecka 34

Vecka 34 nu då.. Var hemma från jobbet i onsdags och torsdags, orkade bara inte åka och jobba. Låg typ och sov hemma hela dagarna. Det var skönt!
Vikt 85,9.

Magen idag (33+0):




Bebis-shopping

Nu har det blivit lite mer loppis-shopping. :)
Följande har fått flytta in hos oss:


Tiger-pyjamas 10:-, velourpyjamas 10:-, röd pyjamas 5:-, pyjamas+body+trasa 10:-


Filt 20:-


Tofflor 10:-, Mössa 1:-


Mobil + hängarm 10:-

Go´boken

Fick hem paketet från Go´boken här om dagen. Paketet innehöll en skiva med lugn musik, en liten sagobok, kort och kuvert och "Boken om dig". Har börjat skriva i boken, satt in bilderna från ultraljudet och så. Mysigt att sitta och pyssla lite med. :)


RSS 2.0