Tradera!

Har fått hem lite smått som jag vunnit på tradera. Små söta kläder, jag har kikat på dem på Kappahl, så när jag hittade dem på tradera kunde jag inte låta bli! :)


En body i stl 56 och en body+byxor i stl 50


Pyjamas stl 62 och mössa.

Att vara gravid

Några punkter:
* Har inte mått illa något.
* Känner inga speciella cravings.
* Blir anfådd snabbt. Börjar typ flåsa av att gå upp för trappan till övervångingen.
* Har senaste veckan börjat "dra" i magen när jag går för snabbt eller reser mig för snabbt.
* Vet inte om det är lillen jag känner i magen ibland. Är liksom som att det "mullrar" lite långt ner i magen.
* Gör ont i svanskotan (tror jag) när jag sitter för länge, det är som att det värker i den.
* Blir matt av att stå länge.
* Har helst leggins eller mjukisbyxor på mig, annat är obekvämt.
* Har gått upp ca 7 kilo sedan inskrivningen.

Jaa, det var lite för hur det har varit hittills och är just nu.

Sjuk..?

Började känna av halsen igår och mådde inget vidare imorse när jag vaknade. Så idag har jag spenderat större tiden i sängen sovandes eller tittandes på tv. Suck! Men, bättre att jag är sjuk nu än om knappt två veckor, då vi sticker på semester.

Nu ska jag ta en alvedon så ska vi sticka och köpa pizza om en stund.

Vecka 20 (19+0)

Japp, inne i vecka 20 nu då! :)

Igår var det midsommarafton, vi var och tittade på lite "traditionellt" firande på dagen, sedan samlades alla hemma hos oss, det var svägerskor med respektive och barn och några kompisar. Det var en alldeles lagom midsommarafton med midsommarstång, picknick, sill, grillat, jordgubbar, bubbel i poolen, bastubad och barnbus! :)

Magen idag:
Bild från 19+4



Presenter

I fredags fick lillen sina första presenter. Det var mormor som inte kunde hålla sig! :) Tröjan är från morfar och pyjamasarna från mormor. Så sööta!! :)



Vecka 19 (18+1)

Japp, då var det vecka 19 igen..:)
Magen ser idag ut så här:

Kläder

Det här med kläder börjar bli jobbigt, har nog inte använt jeans på typ 3 veckor. Är alldeles för obekvämt! Och idag kan jag nog inte ha dem..:) Igår var jag iallafall på HM och kollade in mammamodet, och då speciellt byxor. Tröjor och sånt känns som att jag kan ha mycket av det jag redan har, men byxor däremot, inte lika mycket. Iallafall, provade några olika modeller, men trivdes inte riktigt i några av dem, så jag får väl satsa på leggins och tunikor, klänningar och kjolar framöver.

Ett par mammabyxor har jag faktiskt köpt, på rea och dom var riktigt bekväma. Men känns som att det kanske skulle behövas något tt byta om med, speciellt i höst. Så jag tror att jag väntar tills dess med att fortsätta byxletandet. :)

Bilder!




Ultraljudet

Gick superbra!! Allt såg fint ut och det var en rörlig krabat vi fick se därinne! :) Såå härligt var det! Bm kunde också se att det var en lite pojke som bor i min mage, så det är alltså en son vi väntar! :)

Det bästa var såklart att allt var som det skulle! Spännande också att se alla delar på honom. Bm visade hjärtat som slog så fint, överläppen, magsäck, ben och armar och massa mer. Ett tag låg lillen och visade musklerna. :) Tror M fick det på bild på mobilen. :)

Blev framflyttad också, så nytt bf är 19/11, så det betyder att jag idag är i 17+6, vecka 18.

Ska fota av ul-bilderna och lägga in också!

RUL

Idag är dagen! Ska snart göra mig iordning och börja ta mig in mot stan. Vill barar vara där nu! Är lite pirrigt, skönt att sambon ska med! Blir ju första gången han får se lill*n live! :)

Uppdaterar när jag kommer hem från ultraljudet!

Vecka 19

Eller 18+4 idag.
Fy vad jag är dålig på att uppdatera! Men nu ska det bli bättre, jobbar sista dagen imorgon, är sedan "ledig" till den 8 augusti. :)

Vecka 18....

...och lite till. 17+3 idag! :)

Märks kanske att det är skolavslutning på fredag och att vädret varit toppen här, alltså int så mycket tid till att blogga. :)
Gick iallafall in i vecka 18 för några dagar sen, och nästa torsdag är det dags för ultraljud! Längtar!

Har tagit semester den dagen, då vi fick tid 11.30 i stan. Inte riktigt värt att åka till jobbet varken före eller efter.

RSS 2.0