Vecka 29 (28+1)

Jaha, då är 28 fulla veckor förbi och vi är inne i den 29:e! :)

Magen 28+1:





Fler barn!

Ännu ett par vänner till oss väntar smått!! I mars.. Det är ju underbart! :) Synd bara att de bor en bra bit från oss, hoppas att vi kommer kunna ses lite iallafall, annars finns ju internet! :)

Saknas

Har börjat fundera på vad vi saknar eller skulle behöva/vilja ha innan lillen tittar ut.

Behöver:
- Badbalja
- Babywatch
- Vagga
- Något att sova i på undervåningen
- Babysitter (?)

Vi har:
- Vagn
- Åkpåse
- Skötväska
- Spjälsäng
- Skötbord/bädd
- Bärsele (på gång)
- Kläder
- Amningskudde


Det var vad jag kom på just nu, uppdaterar när jag kommer på nåt. :)

Babybox 2

Var på Apoteket och hämtade ut boxen därifrån igår. I den fanns 2 nappar, tuggummi, sked, necessär med olja, tvål och lotion och en badleksak och förståss en föräldrartidning. :)



Den här blev det!

Var till Stadium idag och tittade på väskorna. Hittade en annan som jag gillade, en Everest. Den verkade rymlig och hade flera fack utanpå. Dessutom hade den ett underlägg också. Den blir nog perfekt som skötväska! :)
Priset blev 200 kr. Men på prislappen stod det 399:-, men tyckte det kunde vara värt det, sen när jag kom till kassan blippades den in för 249:-! Och jag hade dessutom 50 kr i bonus, så det blev ett helt ok pris! :)





Babybox

Var och hämtade ut en babybox från Babyland i veckan. Den innehöll lite smått och gott som; blöjor, våtservetter, nappflaska, reflex och massa broschyrer. Blöjhinken var slut, så de skulle ringa när de fick in den igen. :)
Har beställt en från Apoteksgruppen också, ska se om jag kan åka och hämta den idag. :)


Vecka 28

Ny vecka igår, gick in i vecka 28!!

Magen 27+0:





Skötväska

Eftersom att vi nu köpt en vagn är jag sugen på att skaffa en skötväska. Har kikat runt lite tidigare, och känner att jag inte är så sugen på en "riktig" skötväska. Utan tänker mig en vanlig väska som man kan använda som skötväska. Har hittat några på Stadium som kan vara intressanta.

Sen är jag ju inte riktigt säker på hur stor den behöver vara, hur mycket behöver man packa med sig liksom.. Sen har jag fått för mig att det är bra med lite småfack på utsidan, kan det stämma..? :) Sen skadar det ju förstås inte om den är lite snygg också. Här är iallafall några alternativ:


349:-


99:-


199:-

19 augusti

Dagens datum är 19 augusti, alltså 3 månader kvar till den 19 november som är bf. Men jag ska väl förbereda mig på att gå över de där två veckorna..:)

Några som jag mött tycker att min mage ser liten ut för att bara ha 3 månder kvar. Helt ok tycker jag, så läng lillen mår bra! Vi får väl se hur magen ser ut om ett par veckor..:)

Vi har blivit med vagn! :)

Var ju och kollade på en igår och vi slog till på stört! :) 2500 betalade vi för en Teutonia Spirit S3, med mjuklift, bensäck(?), regnskydd och insektsnät. Känns helt ok. Kvinnan som sålde vagnen var väldigt pratglad, berättade massor om vagnen och gav tips om skötväskor. :)




Titta på vagn

Igår var jag förbi Babyland och kände lite på vagnarna dom hade. Innan har jag bara kollat på nätet, men vill känna lite i verkligheten också. De jag har kikat efter är Teutonia Spirit S3 ocg en Quinny. Teutonian hade dom och den kändes toppen.

Jag var lite osäker på däcken, som på bilderna såg lite hårda och små ut, men inte då. Tror att det blir bra! :) Fick hjälp av en tjej i butiken, lite tips och så. Om jag hade köpt en ny i butiken hade den kostat ca 9500 med en lift. Tycker det är lite i saftigast laget.. Så, nu är vi ännu säkrare på att vi köper en på blocket. :)

Mailade på en igår faktiskt, vi ska åka och titta på den imorgon kväll. Hoppas den är fin så vi kan ta med den hem! :)


En sån här är det, fast blå..

Vilken present! :)

Vilka vänner man har! :) Var förbi hos en kompis igår, för att hämta en kamera jag ska låna. Men jag fick inte bara med mig kameran utan en hel låda med små bebiskläder! Tusen tack! Så igår kväll satt jag och tittade igenom och storlekssorterade..:) Det var kläder från storlek 50 till 80.


Byxor, tröjor, bodys, massor av strumpor och mössor.

Vecka 27 (26+0)

Går in i en ny vecka idag! Tycker att allt går väldigt snabbt nu, att vi har börjt jobba och är uppbokade flera helger framöver gör ju inte saken bättre..:)

Full fart är det på lillen iallafall, känner honom mycket på kvällarna när jag sätter mig i soffan, mest på höger sida.

Magen idag (26+0):




Lite nytt.. :)

Var i centrum och klippte mig igår, smet också in på Åhlens en sväng där jag hittade lite smått och gott. :) Blev två mössor, en dregglis, en tröja och ett par byxor, allt för 75:-




100 dagar!

Ojoj, 100 dagar kvar idag. :) Kommer ihåg när jag skrev ett inlägg om att det var typ 184 dagar kvar.. och nu är det snart hälften av det.. Gah! :)

Så här ser iallafall magen ut idag:


Vinn en mössa!



Hittade den här fina mösstävlingen hos Glamina! Tävla du med! :)

25+3

Dags för andra arbetsdagen idag. Gick ok igår, förutom att jag mot slutet av dagen fick så ont i ryggen och det strålar liksom ner i skinkan.. Hua, hoppas det inte är nåt jobbigt på gång, typ foglossning.... När jag klev ur bilen sen när jag åkte hem, högg det till rejält. Hoppas att det bara är ovana att jobba en hel dag. :)

Barnrummet

Just nu är barnrummet en blandning mellan just barnrum och garderob. Iom att vi har två extra rum på övervåningen, så har vi använt det ena som gästrum och det andra har jag haft som walk-in-closet. Men det bör det alltså bli ändring på snart. Har rensat igenom mina kläder en gång redan. Rensade då ut tre kassar med kläder, en som ska sparas och som jag förhoppningsvis kan börja använda igen efter att lillen tittat ut, och två kassar som jag ska försöka sälja eller skänka. En bra början, men det är fortfarande en lite för mycket för att det ska få plats i vår "lilla" garderob i sovrummet.

I barnrummet står just nu spjälsängen, bäddad och klar :), och en expedithylla med 4x4 fack. Däri har jag tänka att allt ska rymmas som behöver finnas i rummet. Skulle bara behöva nån form av korg eller liknande, att ha skötgrejer och så i. Vi har ju tänkt ha "skötbordet" därinne, eftersom att vårt badrum inte direkt är planerat för ett skötbord..:)




Två hyllor med färdigtvättade minikläder ;)

Vecka 26

Gick in i vecka 26 igår! :) Weeiii, bara typ 16 veckor kvar, helt galet. Magen har växt och nu känner jag honom böka omkring därinne ofta! :D Det är mysigt att känna att han verkligen finns därinne. :)

Magen (25+5):





Namn..?

Det där med namn är svårt.. Hur ska vi kunna bestämma oss? Just nu har jag gjort en lista med lite namn som vi skulle kunna tänka oss, men samtidigt känns det svårt at bestämma ett namn redan nu, tänk om det inte passar sen när han kommer ut... Hmm, knepigt! :)

Ullared

Jag hade en gedigen lista med mig när vi åkte ner. Fick med mig det mesta som stod med, och lite till förstås..:) Det blev lite kläder, mest lite större storlek, 86, några nappflaskor, nappar, flaskborste, flaskställ, snuttefilt, varm filt, täcke, kuddar, lakan, bäddset, våtservetter, overall, vantar, mössa, tossor, strumpor, badhandduk, spjälskydd, dregglisar och säkert massa annat som jag inte kommer på just nu..:)

Hittade även wallies till lillens väggar på Panduros outlet. Så nu ska vi bara försöka måla om därinne, så kan jag börja pynta sen. :)


Wallies från Panduro


Overall från Gekås


Kläder, nappflaskor, mugg, dregglisar, mjukisdjur, strumpor, vantar, mössa mm....


Filt, lakan, flaskställ, våtservetter, handduk, bitleksak mm...


Bodys från Gekås

Mössa och strumpbyxor

Var en sväng till Galoppisen igår, fanns massa fina saker, men jag höll mig från att köpa. Vi har ju en hel del kläder redan och så ska sambons ena syster kolla igenom vad de har för kläder hemma som vi kan få. :) Det enda jag köpte var en svart klänning till mig själv, för 5:-.

Efter loppisen åkte jag till centrum och kollade läget, där hittade jag några småsaker på lindex. Två par strumpbyxor och en mössa. :) Prickigt och randigt, mina favortier! Tänkte att strumpbyxor kan vara smidigt när det är kallt ute..


Från blocket

Surfar runt en del på blocket just nu. Var ute efter en till skötbädd, vi ska ha en på övervångingen och en på undervåningen. Fanns en del på Ullared, men dom kunde man inte ta av klädseln på, och det känns midigt att kunna göra. Så, jag hittade en på blocket. Skötbädd och amningskudde för 150:-! :)


Vecka 25

Japp, gick in i vecka 25 i lördags! :)
Det är ju helt galet. Nu har vi knappt en veckas semester kvar sen är det dags att börja jobba igen. Och då är det bara typ 15 veckor kvar..!

(måste bli bättre på att fota magen, det här håller ju inte..;))

Magen (24+3):




mobilblogg och ullared

Hej! Tänkte göra ett försök att mobilblogga.. har fått en ny telefon, så jag måste ku provaq. .:) Sitter just nu i bilen på väg hem från ullared! HAar varit och shoppat lite till lillen i magen! .:) Blev lite till mig också, oops... Ska fota och lägga upp lite när jag kommer hem.

RSS 2.0