Trött

Onsdag idag, är hemma och vilar lite innan jag ska åka och jobba igen. På fredag är det inskrivning, som jag kanske sa..:) Känner inte av så mycket av att det skulle finnas nåt i magen. Förra veckan hade jag ganska tydlig värk i magen, men nu känns det ingenting, förutom jag jag är väldigt tröt ( men det är jag ju iofs alltid..:))... Borde vara 6+3 idag.

Hej!

Skrev det hr i måndags, men publicerade tydligen inte..:)

Nu har jag skapat min nya blogg. Jag skriver för att komma ihåg och kunna se tillbaka på den resa som vi precis påbörjat, och som förhoppningsvis kommer att fortsätta i typ 9 månader till! :)

I dag är det måndag, i tisdags förra veckan plussade jag. Kände att det var någonting, men var inte alls beredd på att få ett positivt resultat. Tog två test för att vara på säkra sidan..:) Jag hade haft typ mensvärk sedan fredagen, men ingen mens. Och brukar bara ha värk dagen innan, så nu var det alltså lite mer än vanligt.
Har fortfarande lite svårt att tro på det, kanske känns det verkligare efter jag varit på inskrivning på fredag. Då blir det ett kortare samtal och sen kommer jag tillbaka i vecka 10.

När jag gjort beräkningar på FL så är bf 13 november. Det betyder att jag idag går in i vecka 7 (6+0), om jag förstått det där rätt..:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0