Bvc 3 månader

Har ju glömt å skriva om senaste BVC-besöket! Vi var där och tog längd och vikt och fick första vaccinationssprutorna. Två i låren och så fick hon andra Rotavaccinet. Det gick helt ok faktiskt klart hon blev hur ledsen som helst, men hon slocknade i babyskyddet så fort vi klev ut därifrån. Blev inte dålig av vaccinet heller. :)
 
Siffror 13 maj 2015:
Vikt: 6235 g
Längd: 61,5
Huvudomf: 41,4
 

Newbie

Har ju blivit lite förälskad i Newbiekläder. ;) Hade lite kläder till Elliot när han var liten, desto mer har det blivit till Vera. Nu går det ju att hitta ganska mycket begagnat, vilket jag tycker är toppen! Spar både på miljön och våra pengar! ;)
 
Så här är vad jag hittat begagnat senste tiden, på fb och i lokala köp och säljgrupper. Har betalat 10-20:-/plagget + porto för vissa:
 
 
 

Det här var jag och fyndade på Kappahl, hade en kupong på en gratis body och två bonuscheckar. Dessutom var det 25% på alla barnkläder, så tillslut betalade jag 50:- för kläderna nedan. :)
Stl 68
 
Stl 74
 

15 veckor

I tisdags blev Vera 15 veckor! Time flies! :)
 
Tycker att hon vuxit massor senaste veckan! Blivit mycket stadigare och starkare. Hon vill gärna sitta upp när hon är vaken. Fick bulla upp med filtar i vagnen när hon vaknade och vi var ute och gick. :)
 Hon har börjat äta på sina händer och kan ligga och titta på dem. Hon tar också tag i leksaker som hänger framför henne och kan roa sig med dem själv en stund.
 
Hon använder fortfarande stl 62 i de flesta kläderna, har dock fått plocka bort lite newbiebyxor i stl 62 och ersatt dem med 68. :) Blöjor kör vi med stl 3.
 
Hon har börjat teste rösten, "pratar" och gurglar gärna med en. :) Skrattar när man kittlar eller busar med henne.
 
Hon tycker det är helt ok att ligga på magen en stund och lyfter fint på huvudet.
 

Har börjat vara vaken mer senaste veckan, ca 1,5-2 timmar i taget och sover ofta lite kortare stunder emellan, typ 45 minuter. Men man märker att hon nog skulle behöva sova lite längre ibland, då hon är sur redan när hon vaknar. Vaknar hon och är glad så har hon sovit tillräckligt. ;)
 
Sover fortfarande bra på natten, vaknar nångång mellan 3 och 5 för att äta. Somnar för natten mellan 20-22.
Hon har oftast inga problem att somna, ibland kan man bara lägga ner henne i vagnen med nappen och elefanten när hon är trött så somnar hon direkt! :)
 
 

Rulla runt

I onsdags (15 veckor) rullade hon runt för första gången! Från mage till rygg. :) La henne på golvet på kvällen och direkt vände hon över 3-4 gånger! Tycker verkligen att hon har blivit starkare och har vuxit massor senaste veckan.

Skor...

Ja, han behöver ju inte gå barfota närmsta tiden..! ;) Finns sandaler, tofflor, badskor och sneakers!
Både nya och begagnade skor, tror att jag lagt ungefär 500:- på alla skor tillsammans.. :)
 
 

Nygammalt

I helgen var det dags för barnloppisen här där vi bor! :) Sis det var var det sjukt mycket folk och man kunde knappt ta sig fram till borden.. Den här gången var det betydligt lugnare och jag kunde göra flera fynd! :)
Blev sandaler till Elliot och lite kläder till Vera, 135:- gick alltihopa på! :)
 
 
 
 
     
 
Onepiecen och hårbandet hittade jag i en lokal köp och säljgrupp, 50:-. :)
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0